Hieronder onze referenties van onze klanten.
Tulip Tree Creamery  is gevestigd in Amerika. De eigenaar is oorspronkelijk een Koudummer en heeft Sjoch Fotografie via Facebook gevonden. Samen hebben we het mogelijk gemaakt om een selectie aan foto's op doek aan te kunnen bieden.
Een paar weken terug hebben wij door Cees foto's laten maken van onze hond, Sinne. We hebben de foto's laten verwerken in een boekje en een foto uitvergroot op een metalen plaat. We zijn hartstikke blij met het prachtige eindresultaat en Cees deed het super met Sinne!
G. de Boer
Op 7 augustus 2020 hadden wij een feestje en hadden Sjoch Fotografie gevraagd ons met ons gezin op de foto te willen zetten op diverse locaties. 
Wij hebben met zijn allen genoten van het enthousiasme van de fotografen, dit ondanks dat het toch behoorlijk warm was. Sjoch kwam met leuke suggesties om de plaatjes nét een beetje mooier te maken. Kortom wij hebben dankzij Sjoch een waardevol aandenken aan deze dag. 
Tjerk en Hittje
Als bewoners uit de provincie Zuid-Holland willen we Sjoch Fotografie in Koudum (Friesland) aanbevelen om een van de fraaie foto’s als wandversiering in huis of tuin te bestellen. Snel en correct werd de vergroting geleverd. ​​​​​​​
JP te A.
Wil je ook referentie zijn? Vul dan het contactformulier in.
Back to Top